Deel deze pagina met een vriend(in)
Secretariaatsmedewerker

Secretariaatsmedewerker

Fulltime:

40 uur per week (2 dagen op kantoor)

Vereiste opleiding:

HBO (MBO bespreekbaar)

Duur dienstverband:

4 maanden

SECRETARIAATSMEDEWERKER

Als secretariaatsmedewerker ben je hoofdverantwoordelijk voor het administratieve reilen en zeilen van de praktijk. De werkzaamheden bestaan uit het aannemen van de telefoon, beantwoorden van mails, inloopspreekuren draaien, financiële administratie bijhouden en zorgdragen voor een goede doorloop en overdracht van cliënten. Je dient 2 dagen per week (16 uur) op locatie in Amsterdam aanwezig te zijn. Bij voorkeur op maandag en woensdag, maar de werkdagen zijn in overleg. De rest van de werkweek beantwoord je vanuit huis binnenkomende mails. Eens per maand dien je aanwezig te zijn bij het MDO (multidisciplinair overleg) op de eerste vrijdagochtend van de maand. Je hebt dan overleg met de rest van het team.

Wij vragen:

Je bent integer, verantwoordelijk, zeer zorgvuldig en secuur, punctueel, werkt gestructureerd en hebt een scherp oog voor details. Je bent een probleemoplosser en staat bekend als iemand die initiatief neemt, zelfstandig en proactief is en snel werkt. Je beheerst het Nederlands zeer goed in zowel woord als geschrift. Je schroomt niet om te overleggen bij vragen of onduidelijkheden. Ook heb je een warme en uitnodigende persoonlijkheid en kun je met behulp van gesprekstechnieken mensen op een passende manier begeleiden naar de juiste hulp zonder de rol van hulpverlener aan te nemen. Je wil een steentje bijdragen aan de versterking van een islamitische zorgpraktijk, omdat je vanuit een idealistische visie in het concept gelooft en je kunt dit ook motiveren.
Voor deze functie zijn wij bij voorkeur op zoek naar iemand die HBO of universitair niveau geschoold is. Wij nemen echter ook mensen met een MBO-achtergrond in overweging, indien zij aantoonbare werkervaring hebben.

Wij bieden:

– Een werkervaringsplek voor de duur van 4 maanden tegen vergoeding van €150 per maand.
– Intensieve begeleiding bij je functie en training in bijbehorende skills gedurende deze maanden.
– Na 4 maanden bij wederzijdse tevredenheid overgang naar regulier dienstverband.
– Een warme, fijne en islamitisch verantwoorde werkomgeving.
– Een zeer gemotiveerd team bestaande uit verschillende expertises waar je veel van kunt leren.

Voldoe je aan het profiel? Stuur dan jouw sollicitatiebrief vergezeld van cv en 2 referenties naar: info@ipep.nl.