Deel deze pagina met een vriend(in)
Psycholoog Amsterdam (vervanging zwangerschapsverlof)

Psycholoog (werkervaringsplek)

Parttime:

12-16 uur per week

Vereiste opleiding:

Psychologie

Duur dienstverband:

4, max 5 maanden

EEN WERKERVARINGSPLEK VOOR EEN PSYCHOLOOG IN AMSTERDAM (VERVANGING ZWANGERSCHAPSVERLOF)

In verband met zwangerschapsverlof van één van onze behandelaren, zijn wij voor onze Amsterdamse vestiging op zoek naar een freelance psycholoog. Wij zoeken iemand die universitair afgestudeerd is als psycholoog, affiniteit heeft met de islamitische doelgroep en enige klinische werkervaring heeft. Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt behandelen, punctueel en verantwoordelijk bent en zorgvuldig omgaat met deadlines en cliëntgegevens. Ook is het van groot belang dat je bij wil dragen aan het werk van onze praktijk vanuit een idealistische visie en affiniteit hebt met onze visie op hulpverlening.

Het gaat om een parttime vacature van 12-16 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid kun je na het verlof mogelijk aan de slag binnen onze praktijk. Wij behandelen voornamelijk lichte tot matige klachten, maar ervaring met tweedelijns problematiek en tevens aantoonbare theologische kennis gelden beide als pré. Bij voorkeur woon je dicht bij onze Amsterdamse vestiging, ben je bijgeschoold aan de hand van complementaire cursussen of opleidingen en heb je affiniteit met relatietherapie.

Vergoeding op basis van uurtarief conform werkervaring en opleiding. Sollicitatiebrief en C.V. (graag alvast vergezeld van kopie ID en kopie KvK-uittreksel indien al in bezit) kunnen verzonden worden naar info@ipep.nl. Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

N.B. Als freelancer dien je ingeschreven te staan bij de KvK en een VAR WUO of soortgelijk te overhandigen of de bereidheid hebben om dit te doen. Tevens ben je bereid om te investeren in lidmaatschap van de beroepsvereniging waar wij aan verbonden zijn, indien je na het verlof bij ons aan de slag gaat.