Deel deze pagina met een vriend(in)
Communicatiemedewerker

COMMUNICATIE MEDEWERKER

Locatie:

Utrecht

Parttime:

20uur per week

Vereiste opleiding:

Minimaal een MBO-diploma in de richting communicatie

Duur dienstverband:

Contract voor bepaalde tijd

COMMUNICATIE MEDEWERKER

BEDRIJFSINFORMATIE
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 5.500 professionals en 900 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.

AFDELINGSINFORMATIE
Het Leger des Heils Midden Nederland is een werkeenheid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Het is een professionele, flexibele en praktisch ingestelde organisatie. Bij Leger des Heils Midden Nederland werken circa 700 medewerkers die zich dagelijks gedreven en vasthoudend op een cliënt- en belevingsgerichte wijze inzetten. De functie van communicatieadviseur wordt uitgeoefend op het bedrijfsbureau in Utrecht, vlakbij Station Overvecht.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Ter ondersteuning van de communicatieadviseur zoeken wij een communicatiemedewerker, die zich voornamelijk bezig zal houden met uitvoerende taken. Je bent een doener, je houdt van organiseren, kunt goed overzicht bewaren en snel schakelen. Losse eindjes werk je af. Je snapt de functie van sociale media, hebt er veel ervaring mee en weet ze te benutten. Je bent zelf dan ook een enthousiast gebruiker van deze media. Je bent flexibel en communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk.

FUNCTIE-EISEN
Je hebt minimaal een MBO-diploma in de richting communicatie . Als je net van school komt, ben je van harte welkom, maar als je enige ervaring hebt met werken in een soortgelijke functie is dat een pre.
Voor de functie noodzakelijke competenties en vaardigheden zijn:
Goed kunnen organiseren
Bedreven in het gebruik van sociale media
Dienstverlenend
Initiatiefrijk
Zelfstandig
Redactioneel vaardig
Je hebt een positief christelijke geloofsovertuiging en kunt de doelstelling van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijven.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen.
Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 6, minimaal €2073,- en maximaal €2967,- van de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Bij deze CAO hoort ook een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden we je een pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden, waarin je zelf keuzes mag maken. Bij een wederzijds positieve klik, bieden wij je eerst een contract voor bepaalde tijd  met de mogelijkheid tot continuering in een contract voor onbepaalde tijd.
Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.

REAGEREN
In jouw motivatie voor deze functie zien we graag waarom jij over de gevraagde competenties en vaardigheden beschikt. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeanet van der Linden, communicatieadviseur a.i. Leger des Heils Midden Nederland, tel. 06 – 23 08 07 48.